Институционален грант Цивика Мобилитас

Здружени сили за заеднички интереси

Вклучување на жени од етнички заедници на пазарот на трудот

Економско јакнење на жени во две општини

Преку младински активизам кон соживот на различностите во заедницата

Поврзување и зајакнување на жените граѓански организации од Западен Балкан кои работат на правата на жените и родовата еднаквост

Политичко зајакнување на жените Ромки „Жените Ромки тоа го можат“

Институционална поддршка за реализирање на годишната програма на ЖГИ АНТИКО во рамките на програмата CIVICA Mobilitas

Преку едукација и зајакнување кон социјално вклучување и активно граѓанство
 
 
понеделник, 24 јуни 2024
КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
 
Женска Граѓанска Иницијатива Антико
ул. „Вуковарска“ бр.23-1/2, 1000 Скопје, Република Македонија
Поштенски фах 1090/1010

Телефон: ++ 389 (0)2 2 614 641; (0)2 2 611 130
 
e-mail:
antico@t-home.mk
contact@antiko.org.mk
www.antiko.org.mk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Antiko.org.mk - Изработка 2011 година. Сите права се задржани.