Институционален грант Цивика Мобилитас

Здружени сили за заеднички интереси

Вклучување на жени од етнички заедници на пазарот на трудот

Економско јакнење на жени во две општини

Преку младински активизам кон соживот на различностите во заедницата

Поврзување и зајакнување на жените граѓански организации од Западен Балкан кои работат на правата на жените и родовата еднаквост

Политичко зајакнување на жените Ромки „Жените Ромки тоа го можат“

Институционална поддршка за реализирање на годишната програма на ЖГИ АНТИКО во рамките на програмата CIVICA Mobilitas

Преку едукација и зајакнување кон социјално вклучување и активно граѓанство
 
 
понеделник, 20 мај 2024
АНТИКО - НАШИТЕ АКТИВНОСТИ ВО МЕДИУМИТЕ
 
Прес клипинг 2014
 
24.12.2014

 
 
Соопштение до јавноста: Kампања „16 дена активизам против родовото и семејното насилство“
 
01.12.2014

 
 
Прес клипинг за проектот „Преку младински активизам кон соживот на различностите во заедницата“
 
25.12.2013

 
 
Соопштение за јавноста: Кампања „16 дена активизам против родовото и семејното насилство“
 
05.12.2013

 
 
Соопштение до јавноста: Национална конференција „Преку младински активизам кон соживот на различностите во заедницата“
 
02.12.2013

 
 
Соопштение до јавноста: Јавен настан „Мултикултурализмот наш заеднички стремеж и остварување”
 
15.11.2013

 
 
Соопштение до јавноста: Хуманитарна мултиетничка акција на средношколците од „Арсени Јовков“ од Скопје
 
28.10.2013

 
 
Летно школо за мултикултурализам, јуни 2013
 
26.6.2013

 
 
Покана за медиумите: Конференција „Жената Ромка во политиката“
 
20.2.2013

 
 
Прес клипинг 2012
 
19.12.2012

 
 
Соопштение до јавноста: Кампања: „16 дена активизам за борба против насилството врз жените и семејното насилство“
 
23.11.2012

 
 
Прес клипинг 2011
 
01.12.2011

 
 
Соопштение до јавноста: Кампања: „16 дена активизам за борба против насилството врз жените и семејното насилство“
 
23.11.2011

 
 
Покана за прес - конференција: 16 дена активизам за борба против родовото и семејното насилство
 
21.11.2011

 
 
Покана за прес-конференција: Родова анализа на програмите на политичките партии
 
01.2.2011

 
 
АНТИКО во медиумите, декември 2010
 
29.12.2010

 
 
Прес клипинг 2010
 
21.12.2010

 
 
Покана до медиуми: Конференција „Младите и мултикултурализмот: Како го чуствуваме духот на мултикултурализмот“
 
08.12.2010

 
 
Соопштение до јавноста: Кампања „16 дена активизам за борба против родовото и семејното насилство“
 
23.11.2010

 
 
Покана за прес - конференција: 16 дена активизам за борба против родовото и семејното насилство
 
22.11.2010

 
 
Соопштение за јавноста: „Мој глас - моја одлука“
 
06.2.2009

 
 
Покана за прес конференција и промоција: „Мојот глас-Моја одлука„
 
06.2.2009

 
 
Покана за прес конференција и промоција: „Мојот глас-Моја одлука„
 
27.1.2009

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Antiko.org.mk - Изработка 2011 година. Сите права се задржани.